Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Prémium csomag

Még több szórakozásra vágyik? Válassza 23 adót tartalmazó Prémium csomagunkat, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen kikapcsolódást kínál. Sport, kalandok, zene, tudomány, filmek és mese: mindez egyetlen csomagban. A késői kikapcsolódásra vágyók négy felnőtt csatornát is találnak a kínálatban.

  • Filmek és szórakozás: A filmek szerelmesei számára a prémium csomag 4 csatornát – Film Mania, RTL+, RTL GOLD, Sorozat+ – kínál. A Film Mania a Filmmúzeum utódjaként az eredeti értékeket megtartva alkalmazkodott a 21. század elvárásaihoz, így az örökzöld klasszikus alkotások mellett díjnyertes rendezők vadonatúj vígjátékai, romantikus filmjei és thrillerjei is helyet kapnak kínálatában. Aki jó hangulatra vágyik, annak ajánljuk figyelmébe az RTL+ csatornát, ahol a legnépszerűbb vígjátékoké, stand-up comedyké és tévésorozatoké a főszerep. Az RTL GOLD csatorna gerincét a talk show-k és vetélkedők adják, így garantált a kikapcsolódás. Ezzel szemben a Sorozat+ az első olyan tévécsatorna Magyarországon, amely teljes műsoridőben sorozatokat sugároz, telenovellák, sitcomok, bűnügyi, sci-fi és drámai sorozatok egyaránt megtalálhatók kínálatában.  
  • Dokumentum és tudomány:  A tudományos műsorok kedvelőinek két kiemelkedő csatornát kínálunk. A Viasat Nature állatokról, természetről, vadvilágról és állatgondozókról készült szórakoztató és különleges látványvilágú díjnyertes dokumentumfilmek széles választékával várja a nézőket. A History Channel a múlt történéseit mutatja be tudomáynos igényeséggel. Az ATV Spirit lazább szórakoztató műsorokkal várja a közönségét.
  • Rajzfilmek: A prémium csomagban 3 rajzfilm csatorna – TV2 Kids, a Nick Jr., Boomerang – található, hogy a család legkisebb tagjai számára is önfeledt kikapcsolódást nyújtsunk. A TV2 Kids olyan örökzöld meséket tűz műsorra, mint a Hupikék törpikék vagy a Babar. A Nick Jr. a 2-6 évesek igényeire szabott műsorokat sugároz, míg a Boomerang a nagyobbacskák szórakoztatását tűzte ki célul.
  • Sport: A mozgásszeretők kedvére a prémium csomagban helyet kapott a Fit HD, amely 5 és 22 óra között 1 órás edzésekkel várja a nézőket.
  • Kaland és történelem: A Viasat History betekintést nyújt az ókori és modern idők rejtelmeibe, hadtörténeti eseményeibe és a különböző kultúrák régi mindennapjaiba, míg a Viasat Explore segítségével úgy vághat vakmerő világkörüli utazásba, hogy közben az otthon biztonságából szemlélheti a tapasztalt utazók életét a legsötétebb dzsungeleken, a legforróbb sivatagokon és a legzordabb hegyeken át. 
  • Zene: Zenerajongók számára a Prémium csomagban 5 zenei csatorna – club MTV, MTV 90's, MTV Hits, Mezzo és Stringray Classica – is képviselteti magát, melyek különböző zenei stílusok széles kínálatát fedik le. A club MTV angol nyelvű csatorna az RnB és hip-hop berkein belül mozog, míg az MTV 90's repertoárját a rock, a metál, az indie és az alternatív stílus teszi ki. Az MTV Hits főleg a pop, az RnB és a dance toplistáiból válogat, míg a komolyzene kedvelői a Mezzo vagy a Stringray Classica csatornán opera, kamarazenei, jazz, valamint blues előadásokat, illetve balett- és koncertközvetítéseket nézhetnek.
  • Felnőtt csatornák: Az erotikus csatornák megtekintését kizárólag felnőtt nézőinknek ajánljuk. A prémium csomag felnőtt tartalmakat sugárzó csatornái – Penthouse TV, Marc Dorcel, Private TV, Hustler TV, Vivid TV – amatőr és profi filmekkel várja nézőit minden éjszaka 23:00 óra és hajnali 5:00 óra között.

 

A Prémium csomag csak digitális csomagok mellé vehető igénybe.

2500* FT/HÓ

Kapcsolódó akciónk

2024/1. Téli értékesítési akció