Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Hírek

Filmes kikapcsolódás a tavaszi szünetben

2024-03-27

A tavaszi szünetben, március 28. és április 7. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a Filmbox prémium csatornáit, azaz a FilmBox Extra HD-t, a FilmBox Premiumot, a FilmBox Starst, a FilmBox Familyt, illetve a FightBox és DocuBox csatornákat.

Húsvéti receptfüzet az ünnepre

2024-03-22

Hamarosan itt a húsvét, és még nem tudja, mi kerüljön az asztalra? Kipróbálna idén egy új receptet? Készüljünk együtt az ünnepre húsvéti receptfüzetünkkel, melyben finom ételeket és ínycsiklandozó desszerteket talál!

Készüljön az ünnepekre a TV Paprikával!

2023-11-28

December 1-31. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a TV Paprika főzőműsorait. Külföldi és hazai sztárséfek mutatják be kedvenc ünnepi ételeiket, közben pedig feltárják titkaikat a konyhai folyamatok felgyorsításáról vagy éppen a maradék nélküli főzésről.

Irodáink átmenetileg zárva tartanak

2023-10-06

Tisztelt Ügyfeleink!

Fedezze fel a világot a Spektrummal!

2023-09-27

Október 1-31. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a Spektrum érdekes tartalmait. Lássuk, milyen izgalmakkal várja a csatorna októberben a nézőket!

Játszva tanító mesék a JimJamen kódolatlanul, egész áprilisban

2023-03-28

Digitális kábeltévé-előfizetőink számára egész áprilisban kódolatlanul érhető el a JimJam gyermekcsatorna. A műsorok között fontos szerepet kapnak a hónapban azok a történeket, amelyek a család és a barátok fontosságára hívják fel a figyelmet, továbbá naponta kétszer külön műsorsávban láthatók olyan mesék, amelyek által játszva tanulhatnak a gyerekek.

Izaura TV marad a Digitális Start csomagban

2023-03-27

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Digitális Start csomag nézői április 1-je után is gond nélkül élvezhetik az Izaura TV műsorát.

Felavatta új központi géptermét Győrben a Vidanet Zrt.

2022-12-01

Ünnepélyes keretek között felavatta központi távközlési géptermét a Vidanet Zrt. Az új központban működik a továbbiakban minden, a teljes szolgáltatási terület kiszolgálásáért felelős berendezés a TV, internet és telefon szolgáltatások tekintetében, és ide kerültek a szolgáltatások nyújtását biztosító szerverek, valamint a vállalat működését biztosító számlázó, ügyfélnyilvántartó, műszaki nyilvántartó és támogató infrastruktúra is.

Karácsonyi készülődés a TV Paprikával - Nyílt időszak egész decemberben a TV Paprikán

2022-11-28

Digitális kábeltévé-előfizetőink 2022. december 1. és 31. között szabadon nézhetik a TV Paprika műsorait, melyek inspirációt nyújthatnak az ünnepi menü elkészítésében.

Smart Home ajánlat a kényelmes, biztonságos és gazdaságos otthonért

2022-11-01

Smart Home ajánlatunk keretében most okos kamera, okos izzó és okos konnektor dugalj is az Öné lehet.