Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Szuper mesék korlátlanul a JimJam műsorán egész júniusban

Egész júniusban korlátlanul érhető el a JimJam gyerekcsatorna műsora digitális kábeltévé-előfizetőink számára. Tűzoltó Sam, Chuck és még sokan mások megannyi kalanddal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Sam, a tűzoltó és bajtársai Körmöspálcás városából hasznos tűzvédelmi leckéket adnak ovisoknak minden nap 19:15-től. Mire kell figyelnünk, vigyáznunk a környezetünkben? Miért veszélyes gyufával játszani, miért ne nyúljunk a forró tűzhelyhez, tárgyakhoz? Mire kell vigyázni, figyelni a vízpartokon, nyaralás során? Kit kell hívnunk, ha baj történik? Többek között ezekről is tanulhatnak a kicsik a sorozat legújabb epizódjaiból!

Chuck, a dömper kalandjaiból, mely minden nap 7:05-től látható a JimJam műsorán nagyon sokat tanulhatunk a barátságról, és arról, hogyan vigyázzunk az egészségünkre. Megtudhatjuk, hogy milyen fontos az ígéretek megtartása, és hogy vállaljuk a felelősséget tetteinkért. Chuck, a dömper és barátai mindig összefognak, hogy megoldják a problémákat, de bármikor készek arra is, hogy bármit felépítsenek, és jól érezzék magukat.

Új epizódokkal jelentkezik minden nap 10 órától a Találd ki, mennyire szeretlek rajzfilmsorozat is. A kedves filmecskék Kis Mezey Nyuszi és Nagy Mezey Nyuszi történetét mutatják be. A Kis Mezey Nyuszi felteszi a címben szereplő kérdést - "Találd ki, mennyire szeretlek!" - Nagy Mezey Nyuszinak, majd mindketten egyre nagyobb mértékegységeket sorolnak fel egymás iránti szeretetük mértékének kifejezésére, miközben válaszolnak a kérdésre.

Jó szórakozást kívánunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A Vidanet Csapata