Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Nyílt hónap a Spektrumon – Izgalmas felfedezések várnak októberben az ismerettejesztő csatornán

2021. októberében minden digitális kábeltévé-előfizetőnk számára elérhetővé tesszük a Spektrum műsorait, hogy az érdeklődők szabadon fedezhessék fel a csatorna különleges tartalmait.

Vasárnaponként 17 órakor a Tiltott zónák olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahová senkinek, vagy csak keveseknek van belépése. Olyan kulisszatitkokba avat be, melyek a nagyközönség számára ismeretlenek. "Idegenek elől elzárt terület!", "Belépés csak engedéllyel!", "Tilos a bemenet!". Megtaláljuk a legizgalmasabb történeteket a legextrémebb helyszíneken egy bevállalós műsorvezető, Thuróczy Szabolcs segítségével.

A világ első számú autógyártóinak exkluzív bemutatásával az Autógyártás felsőfokon c. sorozat elképesztő utazásra invitálja a nézőket október 4-én 21 órától. Az epizódok egy-egy ikonikus autó útját mutatják be a puszta csavaroktól a végeredményig. A sorozat minden területet felölel a tervezői csapatoktól azon szakemberekig, akik összerakják ezeket a legendás autókat. Bepillanthatunk az egyes autógyártók történetébe, és betekinthetünk abba is, hogy mit tartogat a jövő.

Október 12-én 21 órakor debütál A 21. század meghatározó pillanatai, mely bemutatja az új évezred társadalmat formáló és az általunk ismert világot átalakító kivételes szereplőit és eseményeit, miközben sorra vesszük az elmúlt 20 év meghatározó pillanatait. Az egyes epizódokban felfedezzük a hihetetlen győzelmeket és tragédiákat, amelyek inspiráltak minket és egyben mély sebeket is ejtettek az elkövetkező évekre. A döntő fontosságú tüntetéseket, a természeti katasztrófákat és a lélegzetelállító tudományos fejlődést felvonultató sorozat izgalmas összefoglalása annak, hogy miként jutottunk idáig. 

Október 20-án 21 órakor kezdődik a Kémfortélyok c. sorozat, mely betekintést enged a kémek titokzatos világába. A hírszerzés véresen komoly dolog, és az ehhez kifejlesztett eszközök és technológiák mindig is legalább annyira fontosak voltak, mint maguk a kémek. 

Október 31-én 17 órakor Erdély felfedezése vár a nézőkre, mert jön az Erdély - a székelykapun túl című lebilincselő alkotás. Az első szavak, amik eszünkbe jutnak Erdélyről, az a székely bácsi, a medve, a padlizsán, és természetesen a székelykapu. Ebben a hatrészes sorozatban egy másik Erdélyt ismerhetünk meg. Szeretnék eloszlatni azt a sztereotípiát, hogy Erdélyben megállt az idő.

A fentieken túl is számos érdekes műsort tartogat a Spektrum, úgyhogy érdemes lesz oda kapcsolni.

 

Jó szórakozást kíván a Vidanet Csapata!