Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Karácsonyi készülődés a TV Paprikával - Nyílt időszak egész decemberben a TV Paprikán

Digitális kábeltévé-előfizetőink 2022. december 1. és 31. között szabadon nézhetik a TV Paprika műsorait, melyek inspirációt nyújthatnak az ünnepi menü elkészítésében.

Minden nap 19:45-től kezdődik  A TV Paprika adventi kalendáriuma. Édesség nélkül nincs karácsony és a szépen csomagolt ajándéknak mindenki örül. Gerti finom, ajándékba adható finomságokat készít minden adventi napra, melyeket Anita kreatívan becsomagol, hogy a karácsonyi készülődés idén tényleg felejthetetlen legyen!

TV Paprika

 

Szintén naponta láthatják a nézők a Minden nap karácsony! - A TV Paprika kedvenc ünnepi receptjei című sorozat epizódjait 20:00 órától. Az adventi készülődés nemcsak a várakozásról szól, hanem remek alkalom arra is, hogy családunknak, barátainknak vagy éppen velük közösen süssünk-főzzünk. A TV Paprika séfjei minden nap egy ünnepváró fogással készülnek, hogy ötleteket adjanak a karácsonyi menühöz. Dóra, Gerti és Robi kiegészülve a Jöttünk, láttunk, főztünk vetélkedőből megismert Ágival, Bogival és Tomival birtokba veszik a konyhát, hogy kedvenc ünnepi receptjeikkel lepjék meg egymást és a nézőket.

TV Paprika

 

December 3-tól hétvégén 17:30-tól és 13:00-tól a Sütimester – Krémek krémje maraton profi cukrászok alkotásaival ismertet meg. A műsor célja, hogy megtalálja a legjobbak közül is a legjobbat. Egy olyan világba nyerünk betekintést, amelyben a cukrászok a sebészek pontosságával, a vegyészek tudásával és a művészek kreativitásával rendelkeznek. 

TV Paprika

 

Jamie karácsonyi egytálételei december 10-én 21:00-kor érkezik a csatornára. A két különleges ünnepi epizódban a partiételek és hagyományos karácsonyi vacsorafogások elkészítésének trükkjeivel ismerkedhetünk meg.

TV Paprika

 

Gordon, Gino és Fred lappföldi karácsonya pedig igazán stílusosan hangolja a nézőket az ünnepekre, ugyanis miután Gino a marokkói sivatagba vezette barátait a sorozat legutóbbi kalandján, Gordon elhatározza, hogy ezúttal rendesen megünneplik a karácsonyt és a Mikulás hazájába, Lappföldre látogatnak el. December 10-én 22:00-kor a nézők is csatlakozhatnak a trióhoz.

TV Paprika

 

A TV Paprikán rengeteg szuper recept, ötletes megvalósítás és praktikus trükk várja a nézőket, hogy igazán különleges és fenséges ételekkel ünnepelhessék a karácsonyt.

 

Jó szórakozást és kellemes ünnepi hangolódást kívánunk!

A Vidanet Ügyfélközpont Csapata