Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Új fizetési lehetőséget vezetünk be

Ügyfeleink új fizetési módszerrel egyenlíthetik ki számláikat a bankkártyás, az utalásos, az ügyfélkapun keresztüli, valamint a postai csekkes befizetés mellett. Az új digitális fizetési kérelemmel mostantól még egyszerűbben fizethet úgy, hogy a kontroll teljes mértékben Önnél marad.

A fizetési kérelem egy olyan üzenet a bank applikációján keresztül, ami nem jár pénzmozgással. A küldője átutalást kér a saját részére a címzettől, és a kérelem tartalmazza a kért összeget és az utaláshoz szükséges adatokat.

A tranzakció nem automatikus, mivel a kontroll teljes mértékben a címzett kezében marad. Így Ön – mint a kérelem címzettje – szabadon dönthet arról, hogy a kérelem elfogadásával elindítja-e a kért utalást az érvényességi időn belül, vagy akár figyelmen kívül is hagyhatja. A kérelem elfogadásával az utalás azonnal teljesül, ennek köszönhetően a kérelmező fél másodperceken belül megkapja az Ön által jóváhagyott összeget. A digitális fizetési kérelem egyszerű, gyors és biztonságos módja a díjfizetésnek.

Jelenleg az alábbi bankok ügyfelei számára érhető el a digitális fizetési kérelem rendszere: 

  • Budapest Bank
  • OTP Bank
  • Gránit Bank
  • Raiffeisen Bank
  • Erste Bank

 

Önnek nincsen teendője ezzel kapcsolatban. Amennyiben a Vidanetnél regisztrált bankszámlájának kibocsátó bankjánál elérhető a digitális fizetési kérelem, illetve használja a bankja mobilapplikációját, akkor a következő esedékes számlája kibocsátásakor küldeni fogunk egy fizetési kérelmet. A fizetési kérelmünket tetszése szerint elfogadhatja és ezzel egy lépésben kifizetheti a számláját, vagy figyelmen kívül is hagyhatja a kérelmünket, és továbbra is fizethet úgy, ahogy korábban.

 

Üdvözlettel,

A Vidanet Ügyfélközpont Csapata