Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Ünnepeljen a Filmbox Premium csatornával

2021. december 20. és 2022. január 2. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a Filmbox Premium, Filmbox, Filmbox Stars és Filmbox Family csatornákat.

2021. december 20. és 2022. január 2. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a Filmbox Premium, Filmbox, Filmbox Stars és Filmbox Family csatornákat.

A Filmbox Premium válogatott ünnepi filmkínálattal várja a tévénézőket. Repüljön képzeletben télből nyárba a Baywatch című filmmel, Dwayne Johnson, Zac Efron és Alexandra Daddario főszereplésével december 21-én este 9-kor!

Szerdán, december 22-én 19.20-kor kezdődik a Taxi 5. Ebben a részben Párizsból Marseille-be küldenek egy szuper rendőrt, hogy ő oldja meg az ott Ferrarival „randalírozó” banda ügyét. Segítségül kapja Daniel idősebb unokaöccsét, aki a legendás fehér taxi örököse, viszont egyben a város legrosszabb sofőrje is. Vajon mi sül ki ebből?

Karácsony első napján, 25-én 17.15-kor Julia Robert és Lily Collins várja a nézőket a Tükröm, tükröm című filmmel. A kalandokban, humorban, ármányban és romantikában bővelkedő tündérmese remekül ötvözi a családi szórakoztatást az extravagáns látványvilággal. A Hófehérke történet után este 7 órakor Mark Wahlberg és Rose Byrne kap helyet a nappaliban. Az Instant család egy remek vígjáték, melyben egy pár úgy gondolja, hogy elrepült az idő a fejük felett, míg ők a munkát hajszolták. Mivel nem akarnak idős szülők lenni, egy 5 éves gyermek örökbefogadása mellett döntenek, végül azonban egy tinit választanak, akinek ráadásul van még két testvére... A szülők hullámvölgyeken és csodálatos pillanatokon keresztül tapasztalják meg, milyen is egy igazi család.

December 30-án előbb a humoré lesz a főszerep: 19.25-kor Ben Stiller és Robert De Niro érkeznek az Utódomra ütök c. filmmel, majd egy kis borzongással kecsegtet a Vihar előtt 9-től Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. 22.45-kor az Escobar c. film következik, melyben a hírhedt drogkereskedő borzalmas és szenvedélyes szerelmi története elevenedik meg Virginia Vallejoval Javier Bardem és Penélope Cruz kiváló alakításában.

Az év utolsó napján este 9-től a Hazárdjáték c. krimi kerül műsorra a Filmbox Premiumon, rögtön ezután pedig a Nővérek szabadlábon romantikus vígjátékkal búcsúztatja az évet a csatorna.

Jó szórakozást kívánunk a műsorokhoz!