Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Fedezze fel a világot a Spektrummal!

Október 1-31. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a Spektrum érdekes tartalmait. Lássuk, milyen izgalmakkal várja a csatorna októberben a nézőket!

Október 1-31. között digitális kábeltévé-előfizetőink kódolatlanul érhetik el a Spektrum érdekes tartalmait. Lássuk, milyen izgalmakkal várja a csatorna októberben a nézőket!

Október 8-án, vasárnap 16:30-tól új részekkel érkezik a Várfoglalók Vadon János megszállott „vár imádó” vezetésével. A páratlan sikerű első évad után a mindenre elszánt stáb nemcsak magyarországi, hanem erdélyi várakat is bemutat, az egyes részeket pedig továbbra is lenyűgöző drónfelvételekkel, archív látványrajzokkal, korabeli ábrázolásokkal és 3D rekonstrukciókkal teszik igazán látványossá. A középkori várak és romok kulisszái mögé szakértőkkel és várbarátokkal kalauzolja el Jani a nézőket.

Október 9-én, hétfőn 19:05-kor lesz a Fermont: A vasérc város premierje, melynek új epizódjai másnap, október 10-től érkeznek a Spektrum műsorára hétköznaponként 19:30-kor. A sorozat által Amerika egyik legnagyobb vasércbányájában, a Mont-Wright bányakomplexumban dolgozó munkások mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A teherautó óriások és a kiterjedt infrastruktúra világában a tét nagy, a munka emberfeletti és sokszor kíméletlen, de együtt mindez mégis lenyűgöző. Lessen be a fermonti mindennapokba, egy olyan életstílusba, ami minden, csak nem hétköznapi!

Október 16-án hétfőn is érdemes lesz a csatornára kapcsolni: este 9 órakor érkezik A levegő harcosai c. műsor, mely az Egyesült Államok hadseregének magasban szárnyaló büszkeségeiről szól. Bemutatja, hogyan forradalmasították az amerikaiak a légi hadviselést, valamint feltárja az amerikai hadsereg repülőgépeinek eredetéhez kapcsolódó történeteket. Ismerje meg azokat a nőket és férfiakat, akik vezetik és karbantartják a Levegő harcosait, és kövesse nyomon, hogyan uralják az égboltot hihetetlen akadályokat legyőzve! 

Érdekli az ügynökök titkos világa? Akkor Önnek ajánljuk az Ügynökök és esetek c. sorozatot, mely ebbe a világba kalauzolja el a nézőket. FBI ügynökök beszélnek legveszélyesebb és leghírhedtebb eseteikről, nem mindennapi részleteséggel. Történeteiket térfigyelő kamerák felvételei, túszejtőkkel és terroristákkal folytatott kihallgatások és az FBI akták fotói teszik még izgalmasabbá. Premier október 30-án 23:10-kor a Spektrumon!

További műsorajánlókért kövesse Facebook-oldalunkat!