Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg szünetel november 11-én

2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. november 11-én (vasárnap) 6.00 és 14.00 óra között karbantartási munkák miatt előfordulhat, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk (1203) rövid ideig nem lesz elérhető.

Amennyiben ez idő alatt szeretné elérni ügyfélszolgálatunkat, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon keresztül, e-mailben vagy Facebook-oldalunkon, és kollégáink amint lehetséges, visszahívják.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

honlap: https://www.vidanet.hu/ugyfelszolgalat/kerdes/

e-mail:<'+'sp'+'a'+'n '+'st'+'y'+'l'+'e'+'='+'"'+'fon'+'t-s'+'i'+'z'+'e:'+' 11'+'pt;'+' fo'+'nt'+'-'+'fa'+'m'+'i'+'ly'+': '+'Ar'+'i'+'al'+';'+' c'+'o'+'lor'+':'+' #'+'11'+'55'+'cc'+'; '+'bac'+'kg'+'rou'+'nd-'+'co'+'l'+'or:'+' tr'+'ans'+'par'+'ent'+'; '+'fon'+'t-'+'var'+'ian'+'t-n'+'u'+'me'+'r'+'ic'+': n'+'or'+'mal'+'; '+'fo'+'nt'+'-va'+'r'+'i'+'an'+'t'+'-ea'+'s'+'t-a'+'s'+'ia'+'n: '+'nor'+'m'+'al'+'; t'+'ext'+'-d'+'e'+'cor'+'a'+'tio'+'n-l'+'ine'+': u'+'nd'+'er'+'li'+'ne'+'; t'+'e'+'xt-'+'dec'+'or'+'ati'+'o'+'n-'+'ski'+'p-'+'i'+'nk:'+' no'+'n'+'e; '+'v'+'er'+'ti'+'cal'+'-al'+'ig'+'n:'+' '+'ba'+'se'+'lin'+'e;'+' wh'+'it'+'e-s'+'pa'+'ce'+':'+' '+'p'+'re'+'-'+'w'+'r'+'ap;';">

Facebook oldal: https://www.facebook.com/vidanet/

Köszönjük megértésüket!

 

Vidanet Zrt.