Ön még nem választott települést!
Kérjük, válassz települést!
vagy

Hírek

Xbox-láz a Győr Plázában

2011-12-01

A Vidanet és a Microsoft közös rendezvénysorozatának, az Xbox Napoknak a harmadik állomása a Győr Plázában kapott helyet. Az egyenes ágú kieséses versenyben 18 lelkes autóversenyző mérte össze vezetéstudását.

Helytörténeti versenyt támogatott a Vidanet

2011-11-25

Három mobiltelefont ajánlott fel a Vidanet a Széchenyi István Egyetem könyvtára által szervezett helytörténeti, helyismereti vetélkedő győztes csapatának.

Jól megfért a tánc és az autóverseny

2011-11-24

A tatai Magyary Zoltán Művelődési Központ volt a második állomása a Vidanet és a Microsoft közös Xbox Napok rendezvénysorozatának. A fiúkat leginkább az autóverseny kötötte le, míg a lányok legszívesebben a táncos játékot próbálták ki.

Gazdára talált a Samsung televízió

2011-11-22

Lezárult e-számlához kapcsolódó akciónk, melynek keretében Lőke Ákos, kaposvári előfizetőnk nyerte az energiatakarékos Samsung televíziót. Ezúton is gratulálunk neki!

Támogatás a Bátor Tábornak

2011-11-22

Az évente több száz krónikus beteg gyereknek élményterápiás programokat szervező Bátor Tábor munkáját technikai eszközökkel támogattuk.

Hollywoodi mozisikerek a Vidanettől - akár mobilon is

2011-11-21

Szolgáltatási területünkön elsőként tesszük elérhetővé az HBO GO internetes videotárat. Az online rendszer segítségével a filmrajongók a tévéműsortól függetlenül bármikor nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat, november közepétől ráadásul már mobil eszközökön is.

Komonyi Zsuzsival búcsúztunk Halásziban

2011-11-18

A hétvégén Halásziban jártunk a búcsúban, ahol Komonyi Zsuzsi koncertjével és ajándékokkal kedveskedtünk a helyszínre érkezőknek.

Zakót adtak a győriek a grúzoknak

2011-11-18

Főlényes, 9-2-es győzelemmel indított a Rába ETO az Iberia Star Tbilisi ellen a futsal bajnokok ligájának számító UEFA Futsal Cup Elit körében.

Játékosok lepték el a Corso Üzletházat

2011-11-16

Elindult a Vidanet és a Microsoft közös szervezésében az Xbox Napok rendezvénysorozat, melynek első állomása Kaposváron, a Corso Üzletházban kapott helyet. Az egész napos eseményen értékes ajándékok is gazdára találtak.

ÁlomÉpítők nyereményjáték értékes nyereményekért!

2011-11-15

2011. november 15-én közös nyereményjátékot indítunk a Viasat csatornával, melyen a résztvevők néhány egyszerű kérdés megválaszolásával értékes ÁlomÉpítők ajándékokat nyerhetnek.